5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın amaçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu kırmızda;

Kaçış yolları ve sair tedbirler, yangın veya vesair ivedi durumlarda emanet güvenliğinin salt uslu bir tedbire dayandırılmayacağı biçimde tasarlanır.

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) esas amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki duman, yangın, gaz yağı vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu olumsuz koşulların özge katlara intikalini hapsetmek yahut mümkün olduğu denli geciktirmektir.

Olası yangın veya rastgele bir ateş durumunda binayı kesik sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları kuruluşlmaktadır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip olgunlaşmak, projenize yakışır boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak sinein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın simultane insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi sinein yangın kapısı son nokta ciddi bir öneme sahiptir.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, hariça doğruca açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek Yangın Çıkış Kapısı yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Kaçış yürekin kullanılmasına müsaade verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en az basamak degajeliği, konutlarda 100 mm’den ve başka bünyelarda 125 mm’ den azca olamaz. Her kaçış merdiveninin her iki beraberinde engel, korkuluk Yangın Merdiveni Kapısı yahut küpeşte bulunması gerekir.

Bunun bağırsakin de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Özellikle duyarlı ve saygınlık materyallerin başüstüneğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu nedenle daha ali bir Yangın Kapısı fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında koruma görevlisi sağlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Report this wiki page